Fejes saláta a tavasz ízeivel

2008-04-09

sponsored links

Hozzávalók: Fejes saláta 2 db, hónapos retek 20 dkg, Pannónia sajt 20 dkg, újhagyma 10 dkg majonéz15 dkg, citrom1 db, mustár 3 dkg, fehérbor 5 cl, tojás 1 db, õrölt fehér bors, só
myspace layouts

Elkészítése: A fejes salátát megmossuk, jól lecsepegtetjük, szárazra itatjuk, és apró darabokra tépjük. További felhasználásig hûtõszekrénybe tesszük. A retket megtisztítjuk, és a Pannónia sajttal együtt vékony csíkokra vágjuk. Az újhagymát felkarikázzuk. Keverõtálba tesszük a majonézt, sóval, szûrt citromlével, õrölt fehér borssal, mustárral, kevés fehérborral ízesítjük, és habverõvel simára keverjük. Az öntetet a fejes salátával, a retekkel, az újhagymával és a sajttal óvatosan összekeverjük, majd hûtõszekrénybe tesszük. Tálaláskor tetejét finomra vágott fõtt tojással és reszelt sajttal bõven megszórjuk 



Folytats a blogon ... finometkek.freeblog.hu/archives/2008/...

sponsored links

Keres?s