Eperfröccs

2008-05-09

sponsored links

Igazából itt a jó idõ, meg vettem egy botmixert is, szóval éééérteeed?
Egyszerûen kezdõdik a dolog: néhány szem eper, ha van otthon (jó az ilyen félig meglöttyedt is, nem számít, úgyis turmixolva lesz), egy kis tegnapi bor (mondjuk vörös, az jól mutat az eperrel), ízesített ásványvíz (vagy csak úgy simán parasztosan megfröccsentjük egy kis szikvízzel), ha kislány nemû vagy, akkor poharanként egy evõkanál cukor, vagy méz (ami ugyebár kevésbé roncsolja a fogacskáidat).
Beleszórjuk a dolgokat a mixerpohárba (az ásványvizet lehet a poharakba töltött pépre is önteni), és megnyomjuk a gombot (igenigenigenigeniiiiiiiigeeeeeeen!) jó hosszan ám (eeeeeeeehhhháááááááááhhhhhááááá óje), amíg teljesen pépes nem lesz.
Poharakba töltjük (ha finnyás érzületû vagy, akkor szûrd le elõbb a kis epermagockákat), rá a buborékos vizet (nembuborékosból meg aztán minek készítenéd?), szívószál, fél eper a pohár szélére, naplemente, keresztrejtvény, szalmakalap, tengerpart, szárított lófaszkerítés, éééééés már fogyaszthatod is!

Folytats a blogon ... klopf.freeblog.hu/archives/2008/05/09...

sponsored links

Keres?s