Egyedi pácos sült oldalas

2009-02-28

sponsored links

Valamikor régebben olvastam egy mézes-mustáros-ketchup-ös pácról, majd ezt továbbfejlesztve hozzáadtam vegetát, provence-i fûszerkeveréket, fokhagymaborsot és sült oldalas fûszerkeveréket (ennek hiányában most grill-el készült).

Páchoz:

- 1 ek méz

- 1 ek ketchup

- másfél ek mustár

- fûszerek

- 2-3 ek olivaolaj

Ha kevésnek érzed a mennyiséget, akkor az olaj mennyiségén nyugodtan változtass.

Az oldalas szeleteket jól belehempergettem, és hagytam állni legalább 1 órán keresztül. Sütõt kb. 180 fokra felmelegítettem és fóliával lefedett tepsiben sütöttem a husikat kb. másfél órán keresztül, majd fóliát levéve további 3/4 órán keresztül sült, közben meg-meg locsolgattam a levével.

Tálalás krumplipürével. Jó étvágyat!

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... chezchristine.blog.hu/2009/02/28/egye...

sponsored links

Keres?s