Duplakáposztás csirkemell

2008-11-20

sponsored links

Hûtõnk mélyebb bugyrainak tartalmát ürítettük, így hoztuk össze, ezt a finomságot.

Tettünk bele:

-egy kisebb fej lilakáposztát
-egy fél fej kelkáposztát
-vöröshagymát
-egy egész csirkemellfilét felkockázva
-só, bors, majoranna, zöldfûszer (ill. ami jólesik), olívaolaj
-sajt a tetejére

A csirkemellet elkezdtük párolni az olajon megdinsztelt hagymán, majd mikor félig megpuhult ráborítottuk a vékonyra szeletelt káposztákat.
Így pároltuk õket fedõ alatt bõ fél óráig, közben fûszereztük, ízesítettük.

Mikor már jól összeesett a káposzta és a csirkemell barátságtalan lilás színt vett fel, akkor készen volt.


Ízre valami egészen különlegeset kaptunk, egész jó párosítás a kétféle káposzta együtt.Azt az egyet bánom hogy egy kevés almát nem tettünk mellé, az még nagyot dobott volna rajta!

A tetejét meghintettem egy kevés reszelt parmezánsajttal, és már ettük is!

Finom, gyors, egyszerû és nagyon egészséges vacsora lett!

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... konyha-lakok.blog.hu/2008/11/20/dupla...

sponsored links

Keres?s