Dijoni mustáros szûzérme

2009-01-15

sponsored links

Hozzávalók: 8 szelet szûzérme 1 ek. Currypor 3 gerezd fokhagyma 2 ek. Vaj 1 dl tejszín 2 ek. Dijoni mustár fekete bors kurkuma néhány ág rozmaring olaj só Elkészítés: A szûzérmékhez elkészítjük a pácot. A fokhagymát belereszeljük az olajba, teszünk bele sót, borsot, és elkeverjük benne a száráról lecsípett rozmaringot. A húst megsózzuk, mindkét oldalát megkenjük mustárral, és egy napra a fokhagymás pácba tesszük, hogy a húst átjárja a fûszerek aromája. A húsokat elõmelegített olajban megsütjük (mindkét oldalát), lecsepegtetjük majd tálra tesszük. A megmaradt zsiradékot a kurkumát, a vajat, a curryt, a tejszínt, és sóval, borssal ízesítjük. Az egészet jól eldolgozzuk, és még egyszer összeforraljuk. Tálra tesszük a meleg szûzérméket, leöntjük a mártással. Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Folytats a blogon ... finomvolt.freeblog.hu/archives/2009/0...

sponsored links

Keres?s