Csirkeragus borsófõzelék

2008-11-14

sponsored links

Hozzávalók:
  • 1 nagyobb csirkemell
  • 2 ek olaj
  • 1 kissebb hagyma
  • 500 g zöldborsó
  • 1 ek liszt
  • szinesbors
  • petrezselyemzöld
  • 1 dl tejföl

Elkészítés: A hagymát az olajon üvegesre piritjuk,majd hozzáadjuk a kockákra vágott csirkemellet.Sózzuk,borsozzuk, néhány percig pároljuk.Hozzáadjuk a zöldborsót és kevés vízzel fedõ alatt puhára pároljuk az egészet.Megszórjuk lisztel és felengedjük 2 pohár vízzel.Megszórjuk petrezselyemzöldel és pár percig forraljuk.A tûzröl levéve belekeverjük a tejfölt és melegen tálaljuk.Sültburgonya,saláta illik mellé.

csirkeragus borsófõzelék

Jó étvágyat!


Folytats a blogon ... recefice.blogol.hu/?perm=2046836

sponsored links

Keres?s