Csirke ananász chili

2008-03-25

sponsored links

A csirkemell sokmindenre jó, csak arra nem, hogy megsüssük. Bár, aki szeret száraz hústól fuldokolni annak hajrá. A következõ recepthez csirkecomb felsõt használok.

a pác: szezámolaj, sûrített paradicsom, szójaszósz, méz. A húst sóztam, borsoztam, majd pácba forgattam, egy órára hûtõbe tettem, onnan kivéve letakarva kb. 40 percig 200 C° sütõben puhulásig sütöttem, a fóliát levéve megpirítottam.

Az ananászt hosszában felszeleteltem, tört csilibe forgattam és kevés vajon megsütöttem. Köretként jázmin rizst ajánlok, az ananászt mangó csatniba mártogattuk.

Nem értek az étel-bor párosításhoz, amit választottam: Figula borászat 2007 es Zenit, félszáraz friss, enyhén fûszeres, könnyed bora tökéletesnek bizonyult.







Folytats a blogon ... delicious.freeblog.hu/archives/2008/0...

sponsored links

Keres?s