Bébiételek - tejfölös krumplifõzelék

2009-01-28

sponsored links

Kalóriatartalmat, vitaminokat, ásványi anyagokat senki ne kérjen számon rajtam. Egyszerû ökölszabályok szerint fõzöm a pempõket: mesterséges adalékok nélkül, friss vagy fagyasztott hozzávalókból. Sót kb. 8 hónapos kor után tettem az ételbe, de csak egy lehelletnyit, általánosságban a Kismama táblázatát követtem a bevezetési idõpontokban. Savanyított tejterméket, vajat, tejszínt 12 hónapos kortól használunk, a tehéntej a gyerkõc 2. születésnapja után lesz aktuális. Barna cukrot is használok kis mennyiségben, mert a meggyszószt egye meg savanyún az, aki úgy szereti.

Csirkemell jégkocka:
Ez az egyik fagyasztott alapanyagom, csirkemellbõl fõzök húslevest (sok zöldséggel, minimum 2 órán át), aztán a húst turmixolom (manapság már csak apróra darabolom), jégkockatartóba nyomkodom és lefagyasztom. Fõzéskor 1 adag kajába 1 húskocka megy.[...] Bõvebben!

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... gesztenyegusztika.blog.hu/2009/01/28/...

sponsored links

Keres?s