BÁRÁNYCSÜLÖK

2009-11-15

sponsored links


A Nagycsarnokban bukkantam a bárányra. Három kis csülköt vittem haza, vettem volna többet is, ha lett volna... Egy éjszakán át pácoltam olívaolajjal, egy fél fej tört fokhagymával, rozmaringgal, babérlevéllel és borssal.


Sárgarépát, zellert, lilahagymát tettem mellé, megsóztam, minden oldalát körben szép pirosra megsütöttem majd egy kis rosét öntöttem alá és nagyon lassú tûzön 2 órát sütöttem- pároltam. Amikor már vajpuha volt, a levét leszûrtem és még egy kevés bort öntöttem hozzá. Egy jó kanál vajjal összeforraltam, sóval, borssal, pici barna cukorral ízesítettem.
Tejszínes- szerecsendiós krumplipürével és céklasalátával tálaltam.


Folytats a blogon ... neguilla.blogspot.com/2009/11/baranyc...

sponsored links

Keres?s