Borsóleves

2009-05-12

sponsored links

Hozzávalók:

zöldség /sárga és fehérrépa/
petrezselyem
kevés olaj
liszt /3 fakanál/
pirospaprika
só, cukor /csipet vagy picit több/
ételízesítõ
zöldborsó
nyáron paradicsom
 
Elkészítés:
A fehér és sárgarépát apró kockára vágjuk egy csokor petrezselymet is teszünk hozzá. Ezeket kevés olajon megdinszteljük, megszórjuk 3 fakanál liszttel, és egy kicsit kevergetjük, megszórjuk pirospaprikával, sóval, cukorral, kevés ételízesítõvel. Beletesszük a zöldborsót, nyáron paradicsomot is. Jól felforraljuk. Csipetkét is tehetünk bele.

 

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... fozes.blog.hu/2009/05/12/borsoleves

sponsored links

Keres?s