boribon/tejszínes sajtrúd

2006-12-22

sponsored links

tejszínes sajtrúd
(Ez hidegkaja, mivel nalunk Szenteste hideg vacsora szokott lenni.)
35 dkg kremsajt (vagy zsiros attort, tehenturo)
15 dkg reszelt edami sajt
4 szal osszevagdalt ujhagyma
3 ek osszevagdalt olivabogyo
1 aprora vagott ecetes uborka
1 kiskanal citromle
so, bors
1 nagy csokor osszevagdalt petrezselyem
Az utolso tetel kivetelevel mindent osszekeverni. Folpackra aprora vagott petrezselymet vagy szezammagot szorunk, a kevereket pedig hosszu hengerre formazzuk rajta. En probaltam mar petrezselyem helyett szezammaggal is, ugyis nagyon finom volt. Itt egy kep, hogy erthetobb legyen.
Iden egyebkent ezzel is varialni fogok, mert szeretnek bele tenni mindenfele szinu aprora vagott kaliforniai paprikat, es zselatint, hogy jobban osszealljon, mondjuk ozgerinc formaban, es szeletelni lehessen.


Folytats a blogon ... himihami.freeblog.hu/archives/2006/12...

sponsored links

Keres?s