Bevezetõül

2009-08-10

sponsored links

Manapság mindenfelõl ránkcsimpaszkodnak a fõzõ- és szakácsmûsorok. "Tegyünk bele egy levél narancsvirágot, egy kis mályvabogyógyökeret..."
Az itteni recept-féleségek egyszerû, könnyen beszerezhetõ fûszereket tartalmaznak, ráadásul egy amatõr ír fõzési próbálkozásairól, így könnyen kiderülhet mit tegyünk és mit ne tegyünk az ételbe, vagy akár az étellel.
A blogot elsõsorban azon fõzõtudományukat kiteljesíteni vágyó olyan fiataloknak ajánlom, akik még nem alapítottak családot és nem engedhetik meg maguknak, hogy minden nap étteremben ebédeljenek.
Ha nincs még konyhai felszerelésed, rá kell fordítanod durván 10.000Ft-ot... Nekem jelen szituációban mindössze 3 db serpenyõm van (az a nyalóka alaku); egy 28 cm-es átmérõjû és két 24 cm-es, két kisebb fazekam (2 és 3 literesek) és egy nagyobb fazék, amiben esetleg spagettit tudok fõzni... no, ezekkel az eszközökkel indulunk neki majd a nagy kalandnak.
Az ételek általában 2 személy részére készülnek, vagy ha úgy jobbani tetszik egy személy részére ebédre és vacsorára.
Jó szelet mindenkinek!
 

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... albiszakacs.blog.hu/2009/08/09/beveze...

sponsored links

Keres?s