Bevezetõ

2009-11-22

sponsored links

Amikor eldöntöttem, hogy blogot indítok, egy dologban voltam teljesen biztos: a témája mindenképpen kapcsolódni fog az ételekhez és a fõzéshez. Kezdõ szakácsnak vallom magam, azaz minden tévémûsort megnézek a Paprika tv-n, de a rántás készítéséhez elõ kell keresnem egy leírást a netrõl, hogy vajon hány kanál liszt is kell bele?! Nehezíti a helyzetemet az is, hogy ugyan idõm van, de pénzem ennél kevesebb, tehát viszonylag olcsó alapanyagokkal kell hogy dolgozzak. Végül a harmadik próbatétel a konyhai eszközök hiánya. Mivel nem otthon lakom, hanem hárman bérlünk egy kis lakást, ezért nem hoztuk el a szülõi házból az egész lábaskészletet, érthetõ okokból..:) Tehát a következõk állnak rendelkezésemre: 3 különbözõ méretû lábas, egy kis méretû tepsi (mivel a sütõnk is meglehetõsen csöppnyi),egy kopottas serpenyõ és néhány egyéb kavaró és evõeszköz. A körülmények nem egészen tökéletesek, de remélem a lelkesedésem mindent megold majd!

Végezetül még annyit, hogy az ételeket abc sorrendben fogom elkészíteni, tehát már lehet izgulni, mi lesz az elsõ étel...:A.....

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... kuktakukac.blog.hu/2009/11/21/bevezet...

sponsored links

Keres?s