Avokádó krém

2009-06-20

sponsored links


Szinte klasszikussá vált, amióta a sarki fûszeresnél is kapható ez a Közép-Amerikai zöldség. Semleges íze, enyhe dió aromája, sós vagy édes, hõkezelés nélkül készülõ ételek alapanyagává avanzsálták.
1 avokádót félbe vágsz. Magját eltávolítod, húsát kikanalazod, majd villával összetöröd.
1 citrom levét
4 kanál zsíros tejfölt
sót, borsot adsz hozzá. Én legutóbb még egy kis dió olajat és aprított koriander levelet is kevertem hozzá az ízélmény fokozásáért. Kenyérre, pirítósra, sült zöldségre, paprikára kenheted.
Fûszerezés nélkül vagy ha nem ízlik különösebben arcpakolásnak is használhatod. Jól hidratál, táplál és még a napégette bõrt is nyugtatja. Ezzel viszont csak akkor kísérletezz, ha egyedül hagytak, vagy ha a családtagok hisznek a sci-fi filmek kis zöld élõlényeiben.

Folytats a blogon ... cselikatessz.blogspot.com/2009/06/avo...

sponsored links

Keres?s