Apricot

2006-08-14

sponsored links

Barackos-mandulás krémsajtos french toast

4 szelet fonottkalács
3 tojás
1/2 tk szerecsendió
1/2 tk fahéj
1/4 csésze tej
1 tk pudingpor
-------------------------
3 ek krémsajt
1 ek baracklekvár
1 tk darabolt mandula
1 csepp mandula aroma

Keverd habosra a tojásokat a fahéjjal, a pudingporral, a szerecsendióval és a tejjel.
Mártogasd bele a fonottkalács szeleteket. Egy serpenyõben, vagy palacsintasütõben süsd át a szeletek mindkét oldalát szép barnára.

Keverd össze a krémsajtot a lekvárra, az aromával és a mandulával. A keveréket oszd el két szelet fonottkalács között, és a maradék szeletekkel takard be, mint egy szendvicset. Tálalásig tartsd melegen.

A tetejére szórhatsz porcukrot, vagy darabolt mandulát. Köretnek adhatsz hozzá friss gyümölcsöket, vagy meleg barack szirupot. 


Folytats a blogon ... cookie.freeblog.hu/archives/2006/08/1...

sponsored links

Keres?s