Alma szezon !

2009-10-26

sponsored links


Imádjuk az almát, minden mennyiségben jöhet:) Nyersen, salátába, bundában, vagy grillezve, bárhogy elkészítve, bármikor jöhet!


Bundás alma

A bundás alma receptje rettentõen egyszerû:
Palacsintatésztát keverek, egy kicsit sûrûbbre, mint általában, valamint egy csipet sütõporral is megbolondítom. A darabokra vágott almát beleforgatom villával a masszába, majd egy evõkanál segítségével forró olajban szép barnára sütöm. Annyi olaj legyen az edényben, hogy félig bele tudjon merülni az alma.

Ha megsült, elõször szalvétára teszem, hogy lecsöpögjön róla az olaj, majd a tálaló tálon megszórom vaníliás (esetleg fahéjas)  porcukorral, és forrón tálalom.

Sült alma

Ha nem akarok pepecselni, akkor egy teflon palacsintasütõben zsiradék nélkül jól megpirítom az almaszeleteket.

A fotó nem valami jól sikerült, mivel azért ennyire feketén nem bírnám megenni :)

Folytats a blogon ... diaboszikonyhaja.blogspot.com/2009/10...

sponsored links

Keres?s