Alkímia a konyhában.

2008-03-26

sponsored links

 

Ezt a kaját viccbõl csináltam, meg azért, mert ráérek. Meglepõ, de ehetõ, sõt!

Maga a párosítás nem saját agyszülemény, elsõ olvasatra hányingert kaptam tõle. "májas kóla" hát nem undorító? Aztán tovább gondoltam, a kóla iható a máj finom. Így született a tányéron látható étel.

Pirított csirkemáj - oliva olajon pirítottam, dobtam mellé rozmaring ágat, só, bors

Fõtt burgonya - fõtt krumpli

Almapüré - a krumplival megfõztem egy tisztított almát, amit péppé turmixoltam.

És most jön a scifi - kóla kocsonya. Az ott a képen, az a barna, ami nem a máj, na az a kóla. Mosogatás közben bevillant a -villanykörte-, nem tudom ez hová vezet.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Folytats a blogon ... delicious.freeblog.hu/archives/2008/0...

sponsored links

Keres?s