A SOUS-VIDE MIKROBIOLÓGIÁJA 3.Rész

2009-10-30

sponsored links

A hús érésének biokémiája

Az izomszövet fõ funkciója az élõ állaton belül a mechanikai munkavégzés biztosítása. Ennek következtében az izomszövetben lezajló folyamatok között a legfontosabb a megfelelõ energiaellátás. Az energia közvetlen forrása az ATP, amelyet a szervezet a vágóállatoknál és a baromfinál is a szénhidrátok lebontása révén tud biztosítani. Az izomszövet anyagutánpótlását a máj és az izomszövet anyagcseréjének kapcsolata biztosítja, továbbá a tüdõn keresztül az oxigénellátást a véráram látja el.[...] Bõvebben!

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... culinartist.blog.hu/2009/10/30/a_sous...

sponsored links

Keres?s