A 2. legjobb dolog, ami a krumplival történhet

2008-07-10

sponsored links

Legalábbis köretként. Nemrég még szilárd meggyõzõdésem volt, hogy a toplista így fest:

  1. A krumplit megfõzzük, elnegyedeljük, majd olivaolajon kicsit elõpirítjuk és friss rozmaringgal összeforgatva néhány percig tovább pirítjuk.
  2. A krumplit megfõzzük, kockára vágjuk, majd vajon kicsit elõpirítjuk és friss petrezselyemzölddel összeforgatva nagyon röviden tovább pirítjuk.
  3. A krumplit apróra vágjuk, megfõzzük, összetörjük, majd vajjal és szerecsendióval kikeverjük.

Újabban toplista második helyére érkezett az Ultimate Sült Krumpli (petra receptje a nosalty.hu-n). A recept ennél egyszerûbb és gyorsabb már nem lehetne, a késztermék pedig a maga kívül ropogós - belül krémes mivoltában egyszerûen isteni. Részemrõl só helyett fetasajtot morzsoltam rá.

A mai post nem jöhetett volna létre a kerület nyuggereinek segítsége nélkül, akik reggel 4:20-kor már aktívan szocializáltak az utcán a kajaosztásra várva, ami viszont csak reggel 7-tõl aktuális. Fõnököm és saját nevemben (elõbbi nyilván örül, hogy 6:40-kor már kávéval a kezemben bent ülök a cégnél) szeretném küldeni az alábbi számot nekik:

 

Komolyan, vidéki gyerek vagyok, fõút mellett nõttem fel és mint az vidéken megszokott, reggel 6:30-kor kötelezõen elkezdtek flexelni a szomszédságban, de könyörgöm, 4 óra nyomorult 20 perckor még aludni kellene!

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... dobozosgourmand.blog.hu/2008/07/10/a_...

sponsored links

Keres?s