Navigci
Fõoldal
Kategóriák
2014 Összes
2013 Összes
2012 Összes
2011 Összes
2010 Összes
![](themes/black/images/bulletb.gif)
![](themes/black/images/bulletb.gif)
Események
sponsored links
Furmint Február - HagyományteremtésA hajdani Reform Tömörülés egyik alelnöke jó tíz éve úgy fogalmazott egy elnökségi gyûlésen, hogy ha megalapítunk Csíkszeredában egy egyetemet, akkor az száz év múlva száz éves lesz. Bizony. Az elsõ hallásra talán banálisnak tûnõ megállapítás rámutat arra a nagyon fontos igazságra, hogy a hagyományteremtés nem fogalmi önellentmondás. Ezt érezhették azok is, akik részt vettek az idén másodszor megrendezett Furmint Február nevû rendezvényen. Hagyományteremtés zajlik s nem is akármilyen. Több részvevõ elmondása szerint (beleértve e sorok íróját) a ... | ||
Tovbb a blogra ... dorozsmaiendre.blogspot.com/2011/08/f... | ||
Vegetáriánus FõzõversenyHétvégéig lehet nevezni a versenyre, blogban már korábban közzétett recepttel is lehet pályázni. Természetesen nem csak gasztrobloggerek nevezhetnek, hanem bárki aki szereti a vegetáriánus konyhát. Mivel lehet nevezni? A menü 2 fogásos, lakto vegetáriánus* vagy vegán *legyen: 1. Egy fõétel körettel vagy egytálétel. 2. Egy saláta vagy édesség (csak egyik a kettõ közül). * A lakto vegetáriánus ételek az állati eredetû alapanyagok közül legfeljebb tejet, tejterméket (sajt, vaj, tej stb.) tartalmaznak, tehát tojást, halat, szárnyasokat nem. A vegán ételek kizárólag növényi eredetû alapanyagokat ... | ||
Tovbb a blogra ... www.colorsinthekitchen.com/2011/08/ve... | ||
Vegetáriánus Fesztivál és fõzõversenyEgy számunkra kedves programra szeretnénk felhívni a figyelmeteket. Minden évben megrendezik a Vegetáriánus Fesztivált, az idén sem lesz ez másképp. Nagyon sok hasznos elõadás lesz, amelyek az alábbi témákat érintik: élelmiszerbiztonság, a kiegyensúlyozott vegetáriánus diéta, az élõ ételek bevezetése a mindennapokba, a méz gyógyhatásai, stb. Ezenkívül bemutatók, workshopok és egy vegetáriánus fõzõverseny fogják színesíteni a fesztivált. Mivel a Makifood is híve az egészséges, vegetáriánus, vegán táplálkozásnak, ezért örömmel osztjuk meg veletek ... | ||
Tovbb a blogra ... makifood.blogspot.com/2011/08/vegetar... | ||
Vegetáriánus FõzõversenyAz a megtiszteltetés ért, hogy felkértek zsüritagnak a Vegetáriánus Fesztivál fõzõversenyére, amelyet augusztus utolsó hétvégéjén rendeznek. Izgalmasak a nyeremények, szóval érdemes nevezni. Sajnálom, hogy én nem szállhatok ringbe, de a kóstolás biztosan kárpótolni fog! :) Remélem sokan fogtok nevezni, olyanok is, akik nem vegetáriánusok. Íme a felhívás... Ha szeretsz otthon fõzni, új ételeket kitalálni, szeretnéd megosztani fõzõtudományodat másokkal is, és ha van egy jó recepted, akkor most van ... | ||
Tovbb a blogra ... www.zizikalandjai.com/2011/08/vegetar... | ||
Buli a Chefparade fõzõiskolában![]() Fantasztikus élményben volt részem....kezdem is a legelején. Még áprilisban a Mindmegette stábja hirdetett egy receptverseny, amire én is neveztem. Egyszer csak jött egy levél tõlük, hogy a "legizgalmasabb fûszerezésû étel" kategóriában az én receptemet választották. Nem akartam hinni a szememnek, amikor olvastam, hogy egy "fõzõbulit" nyertem a Chefparade Fõzõiskolában. Alapos szervezés és egyeztetések után, erre került sor múlt szombaton. ... | ||
Tovbb a blogra ... dejofozni.blogspot.com/2011/08/buli-c... | ||
Nyers hétvége PiliscsabánNagy kihívás volt számomra ez a hétvége. Péntektõl vasárnapig 30 ember napi 3-szori nyers kosztját biztosítottam egy "látványkonyhában". Volt segítségem, mert szinte mindent együtt készítettünk, párhuzamosan a levest, a fõételt, a desszertet. Megmutattam, milyen hajdinát használunk, hogyan kell csíráztatni és felhasználni. Készítettünk aszalványokat, granolát, hajdina ropogóst, sós palacsintát, pizza alapot. A társaság nagyon nyitott volt, kíváncsi mindenre, jó volt így együtt dolgozni. Remélem sok hasznos dolgot tudtam átadni... A legnagyobb sikere a tökfõzeléknek és a nyers lecsónak ... | ||
Tovbb a blogra ... gittarawfood.blogspot.com/2011/07/nye... | ||
Meghívtak, mint...Kép innen Sokszor mondtam már, hogy ekkora és akkora megtiszteltetés ért, de most valóban elállt egy pillanatra a szavam. Ezt az érzést ahhoz tudnám hasonlítani, amikor elõször kaptam levelet a Getty Images-tõl. Vagy várjunk csak, mégsem, még az sem okozott ekkora örömöt, mint az a levél ami nem rég érkezett hozzám. Abban a kedves levélben az állt, hogy nagy örömükre szolgálna ha megtisztelném õket, és vendégelõadó lennék az idei Foodblogger Connect rendezvényén Londonban, és tartanék ... | ||
Tovbb a blogra ... edeseskeseru.blogspot.com/2011/07/meg... | ||
Borlovagokat avatnak BorzontonHunyadvári Borzonton is "kiveri" - szégyeld magad, ha valami pikáns dologra gondoltál! Ugyanis arról van szó, hogy kidobolja: elõször avat a Szent Vince Borrend lovagokat Erdélyben. A részben nyilvános esemény részleteirõl olvashatsz itt, illetve itt is, s még sok más helyen, illetve a rádiók is ezt szajkózzák már két napja, mert sikerült szétkürtölni a hírt szerintem eléggé becsületesen. Lényeg, a lényeg: világbajnok mesterszakácsok fõznek gyergyói szakácsokkal egy óriási pityókástokányt, aminek különlegessége, ... | ||
Tovbb a blogra ... fakanalforgato.blogspot.com/2011/07/b... | ||
FELHÍVÁS!!!!Ma reggel eszembe jutott egy újabb felhívás. Mivel sokan küldtetek nekem olyan e-maileket, amiben fotókkal, leírással bemutattátok, hogyan készült egy-egy tortátok, ezért kitaláltam, hogy egy olvasó tortája bekerülhet a készülõ "A tortadíszítés alapjai" c. könyvbe! A felhívás lényege, aki résztvenne a játékban, az: - kérem küldjön el a részemre egy e-mailt, amiben hasonló részletességgel, mint ez az egeres torta, feltünteni, hogyan készült el a tortája. Itt található az egércsalád torta: http://tortadiszites.blogspot.com/2011/07/egercsalad-egy-olvaso-tortaja-lepesrol.html ... | ||
Tovbb a blogra ... tortadiszites.blogspot.com/2011/07/fe... | ||
28 évSzóval ma 28 éves a blog... na nem, csak az írója. Míg 28 éve állítólag meleg, napsütéses idõ volt ezen a napon, addig a mai nap nagyobb része esõs és szürke volt. Legalábbis idõjárásilag. Engem ugyanis feldobott jó pár nem is várt születésnapi üdvözlet és K ügynök nagyon szívbõl jövõ meglepije (a fotón). A süti amúgy diabetikus volt, még a tejszín is növényi eredetû elvileg egy helyi cukrászdából, ami nem is régen nyílt. A katica meg ezentúl a bringámat fogja ... | ||
Tovbb a blogra ... frogfoodie.blogspot.com/2011/07/28-ev... | ||
júliusi sütögetés a szabadban | ||
Tovbb a blogra ... rozmaringesibolya.blogspot.com/2011/0... | ||
Kárpát-medencei Borászok Találkozója - hatodszor2006 óta különösebb hírverés és visszhang nélkül minden évben megtartják a Kárpát-medencei Borászok Találkozóját Budafokon vagy Budatétényen. A hatodik ezen a hétvégén lesz a budatétényi Rózsakertben: szombaton és vasárnap délután egytõl este tizenegyig. Huszonkilenc pince borait lehet majd kóstolni a határon innen és túlról, a választék garantáltan színes és sokrétû lesz. A napijegy 1500 Ft, ezért egy kóstolópohár és - amíg el nem fogy - egy boros CD-ROM jár. Én sajnos alighanem idén sem jutok ki [...] | ||
Tovbb a blogra ... alkoholista.blog.hu/2011/06/02/karpat... | ||
Gastro-showLáttatok már sushi-mestert halat bontani? Nekem tegnap volt hozzá szerencsém és azt kell, hogy mondjam lenyûgözõ volt. A japán mester tökéletes, magabiztos, tradíciók vezette mozdulatai minduntalan Michelangelo-t juttatták eszembe. Pontosabban azt, ahogy megalkotta a II. Gyula pápa síremlékéhez tervezett rabszolgaszobrait. Ez az ember, a látványkonyhában ugyanazzal a tapasztalati úton megszerzett belsõ látással bontotta ki a sushinak és sashiminek való halrészeket, ahogy anno az a zseniális szobrász kiszabadította a kõben rejtezõ alakokat. Az általam emberileg kevéssé viselt Birót is szimpatikussá tette [...] | ||
Tovbb a blogra ... mirelle.freeblog.hu/archives/2011/06/... | ||
Lazacbontó BajnokságA METRO Vevõakadémia meghirdeti az Elsõ Országos Nyílt Lazacbontó Bajnokságot, amely a Budai Gourmetgasztronómiai rendezvényen kerül megrendezésre, 2011. június 4-én. A verseny döntõjébe a selejtezõk elsõ öt-öt helyezettje kerül be. A nyertes a Marine Harvest jóvoltából egy 4 napos Norvég utat nyer és megtekintheti Európa egyik legnagyobb lazac farmját. ELÕDÖNTÕ: Az elõdöntõk helyszíne és idõpontja: Budai Gourmet gasztronómiai rendezvény, Millenáris Park, Budapest - 2011. június 4. 15:30-17:00. A két elõdöntõ egymást követi majd. DÖNTÕ: A döntõ helyszíne és idõpontja: Budai Gourmet rendezvény, Millenáris [...] | ||
Tovbb a blogra ... chez-sandra.blogspot.com/2011/06/laza... | ||
Lazacnyitók nyílt bajnokságaA METRO Vevõakadémia meghirdeti az Elsõ Országos Nyílt Lazacbontó Bajnokságot, amely a Budai Gourmet gasztronómiai rendezvényen kerül megrendezésre, 2011. június 4-én. A verseny döntõjébe a selejtezõk elsõ öt-öt helyezettje kerül be. A nyertes a Marine Harvest jóvoltából egy 4 napos Norvég utat nyer és megtekintheti Európa egyik legnagyobb lazac farmját. ELÕDÖNTÕ: Az elõdöntõk helyszíne és idõpontja: Budai Gourmet gasztronómiai rendezvény, Millenáris Park, Budapest - 2011. június 4. 15:30-17:00. A két elõdöntõ egymást követi majd. DÖNTÕ: [...] | ||
Tovbb a blogra ... sajatleveben.blogspot.com/2011/06/laz... | ||
Tefal Dining Guide Blogkóstoló![]() Bár én már néhány hónapja eljöttem a Dining Guide-tól, természetesen örömmel teszem közzé a Budai Gourmet-val egyszerre megrendezésre kerülõ program bemutatóját. Június 4-én kerül sor a második Blogkóstolóra, amelyre az összes résztvevõ blogger nagyon készül, várunk Benneteket sok szeretettel! (Ha esetleg szeretne valaki Chili&Vanília szakácskönyvet venni, vagy dedikáltatni, azt is megteheti június 4-én, 17-18h között az [...] | ||
Tovbb a blogra ... chiliesvanilia.blogspot.com/2011/05/t... | ||
Indiai fõzõfoglalkozás a hindu templomnál! | ||
Tovbb a blogra ... lettudatoskonyha.blogspot.com/2011/05... | ||
Ballagási ebéd RigmánybanA múlt héten egy elsõ unokatestvérem ballagott, az ebédet pénteken a rigmányi Kultúrotthonban tartották, tartottuk. Timi, gratulálok, sok kitartást az érettségihez! Az ünnepelt tiszteletére szeretném bemutatni nektek a menüsort, amelyet egy fogadott szakácsnõ vezetésével a rigmányi fiatalasszonyok készítettek el.
| ||
Tovbb a blogra ... makacskakonyhaja.blogspot.com/2011/05... | ||
Karamell tanfolyamAzt mondják a cukrozás egy szerelem... amit vagy érzel az elsõ pillanatban, vagy sosem fogod kedvelni!!! Hát kipróbáltam... A szerelemmel nem volt gond... :) csak azzal, hogy... hogy is mondjam... eléggé egyoldalú volt... a részemrõl... :) Szétégettem a kezem... és a cukrot is... és persze befüstöltem a házat... Azok a "valamik" amiket pedig sikerült alkossak... reggelre elolvadtak... :))) Lehet ennél rosszabb??? :))) Ennek már több mint fél éve... azóta többször is próbálkoztam... beszereztem isoplust (nem mezei kristálycukrot kell ám használni... [...] | ||
Tovbb a blogra ... mummysutodeje.blogspot.com/2011/05/ka... | ||
Országos nyílt lazacbontó bajnokság (x)fotó: nosalty.hu A METRO Vevõakadémia meghirdeti az Elsõ Országos Nyílt Lazacbontó Bajnokságot, amely a Budai Gourmet gasztronómiai rendezvényen kerül megrendezésre, 2011. június 4-én. A verseny döntõjébe a selejtezõk elsõ öt-öt helyezettje kerül be. A nyertes a Marine Harvest jóvoltából egy 4 napos Norvég utat nyer és megtekintheti Európa egyik legnagyobb lazac farmját. ELÕDÖNTÕ: Az elõdöntõk helyszíne és idõpontja: Budai Gourmet gasztronómiai rendezvény, Millenáris Park, Budapest - 2011. június 4. 15:30-17:00. A két [...] | ||
Tovbb a blogra ... tomakonyha.blogspot.com/2011/05/metro... | ||
Ez itt a reklám helye: új biopiac indul és Toscana aranyaÚj biopiac kezdeményezés indul a Szent György hegyen. Killer Gáspár borásztól kaptam a meghívót. Akár várárlóként, akár árusként szeretnél részt venni rajta, Gáspárnál lehet bõvebben érdeklõdni. Nagyon örülök neki, hogy újabb helyi kistermelõk és vásárlók találhatnak egymásra és arról nem is beszélve, hogy a Szent György hegy lélegzetelállítóan szép hely. Ismételten felhívnám figyelmeteket Gáspár finom bioboraira is, érdemes kóstolni és vásárolni is nála. Valamint az országban két borász készít csak verjus-t, az egyik Gáspár. Nagyon finom és [...] | ||
Tovbb a blogra ... szellemafazekban.blogspot.com/2011/05... | ||
Tefal Dining Guide Blogkóstoló: a részletekKedd, szerda, csütörtök, péntek, már csak négyet kell aludni, és itt a szombat, a nagy nap, a Tefal Dining Guide Blogkóstoló napja. Na jó, nekem lehet, hogy csak hármat kell alvás szempontjából beszámítanom, mert a péntek éjszakám valószínûleg nagyobb részt munkával fog telni. Mint már az elõzõ beharangozóban írtam, ezúttal tíz gasztroblogger fog kiállni a nagyközönség elé megmutatni: nem csak a virtuális térben tud fõzni. Szombaton déltõl késõ estig várjuk azokat a kedves érdeklõdõket, akik szeretnék megkóstolni többek között az [...] | ||
Tovbb a blogra ... lorien.blog.hu/2011/05/31/tefal_dinin... | ||
Hej, élet, tehénéletEgy pohár tej, tiszta fej. Ahogy a régi szlogen mondja. Én nem iszom tejet, tisztán zsigerbõl rosszul vagyok tõle, de kakaóval már rendben van. (Most ne menjünk bele, hogy a bolti tej az mennyire tej valójában, de ez most nem is ez a lényeg.) Tegnap volt szerencsém meglátogatni egy szarvasmarha telepet, végigjártam mindent a születéstõl a tartájba kerülõ tejig. Teljesen lenyûgözött. Az egyszeri pedagógus pedig figyel, kérdez és remekül érzi magát ilyen lehetõség alkalmával. Az egy dolog, [...] | ||
Tovbb a blogra ... gasztroszex.blog.hu/2011/05/31/hej_el... | ||
Filézõkéseket elõ!A METRO Vevõakadémia meghirdeti az Elsõ Országos Nyílt Lazacbontó Bajnokságot, amely a Budai Gourmet gasztronómiai rendezvényen kerül megrendezésre, 2011. június 4-én. A verseny döntõjébe a selejtezõk elsõ öt-öt helyezettje kerül be. A nyertes a Marine Harvest jóvoltából egy 4 napos Norvég utat nyer és megtekintheti Európa egyik legnagyobb lazac farmját. ELÕDÖNTÕ: Az elõdöntõk helyszíne és idõpontja: Budai Gourmet gasztronómiai rendezvény, Millenáris Park, Budapest - 2011. június 4. 15:30-17:00. A két elõdöntõ egymást követi [...] | ||
Tovbb a blogra ... mirelle.freeblog.hu/archives/2011/05/... | ||
Blog szülinap és Gyerek zsúr:)Kettõ éves lett a Fittanyuka gastro blog:) Terveim szerint nem sikerült az oldalnak a szülinapra megújulnia, de ami késik nem múlik. Ez most nem rajtam múlik, hanem a honlap készítõn, de türelmesen várok - várunk... Addig is igyekszem mint mindig, minél több változatos receptet feltölteni a lúgósító - vegán étrend témában. Idei évtõl pedig a különbözõ étel allergiásoknak is próbálok segíteni recept ötletekkel. Mint például a Tej,-tojás allergiásoknak, ( ez eleve adott a vegánság miatt), továbbá gluténérzékenyeknek és [...] | ||
Tovbb a blogra ... fittanyuka.blogspot.com/2011/05/blog-... | ||
Újra az iskolapadban /cukrásztanfolyam 5. alkalomAzt hiszem, egy semmit kéne írnom most a bejegyzésembe, hiszen elmentünk a cukrsztanfolyamra, ott ültünk mind a nemtudomhányan, és vártunk. Hiába, hiszen a tanár nem jelent meg. hosszas telefonálgatás és anyukák emlegetése (najó nemis, csak az anyóst emlegettük) után, végre révbe értünk. Kiderült, hogy a tanár kórházba került, és nem tudnak most hirtelen mást küldeni helyette. Nahát, ez nem is lenne gond, ha nem tudnánk, hogy már az elejétõl fogva nem úgy pörögnek ebben a suliban a dolgok, [...] | ||
Tovbb a blogra ... krickykonyhaja.blogspot.com/2011/05/u... | ||
Budai Gourmet2011. Június 3-5 MILLENÁRIS PARK Itt minden lesz: a legjobb borászok, a legjobb pálinkák, sajtok, sonkák, mézek szinte felsorolhatatlan, hogy az ide látogatóknak mi mindenben lesz részük. Megismerhetjük, hogy melyek a legjobb alapanyagok, a legkiválóbb termelõk, az igazi elhivatott kereskedõk. Lesz halászléfõzés, szörpkészítés. Lesz piactér ahol kistermelõk és piacosok kínálják majd a portékáikat. 2011-tõl a Sziget Kulturális Szervezõiroda a rendezvény szervezõje, de a Sziget Szervezõiroda végzi a Pannon Bormustra szervezését is. Gerendai Károly a rendezvény szervezõ cég vezetõje [...] | ||
Tovbb a blogra ... liviakonyhasarka.blogspot.com/2011/05... | ||
Tiffany mézeskalács pipacsokkalMost már megmutathatom, mert a konspirációnk sikeres volt és az ünnepeltnek valóban meglepetés lett. Évának, a Fakanál blog írójának készült nevezetes születésnapra, és sikerült titokban eljuttatni hozzá a lánya, Alma segítségével. Nagyon boldog születésnapot kívánok még egyszer, innen is! | ||
Tovbb a blogra ... mohakonyha.blogspot.com/2011/05/tiffa... | ||
Családi Nap az Óbudai Múzeumban (2011. június 4.) | ||
Tovbb a blogra ... obudagasztro.blogspot.com/2011/05/csa... | ||
Csipetnyi AndalúziaTényleg csak csipetnyi, hiszen néhány óra alatt csupán benyomásokat lehet szerezni egy ország(rész) konyhájáról - de mindenki megtett mindent a lehetõ legnagyobb siker érdekében. A szervezõ, az... Inkább gyere a blogra, olvasd el ott! | ||
Tovbb a blogra ... feedproxy.google.com/~r/Praktikak/~3/... | ||
Tefal Dining Guide Blogkóstoló ? részletekFotó: Krumpli Béla Öt nap és itt az év egyik legérdekesebb - gasztroblogokhoz köthetõ - eseménye a Blogkóstoló, tíz különbözõ háttérrel rendelkezõ blogger, tíz személy, aki kész kiállni a nagyközönség elé megmutatni: nem csak a virtuális térben tud fõzni. Szombat déltõl késõ estig várjuk azokat, akik szeretnék megkóstolni többek között az általunk frissen, a kedves vendég elõtt összeállított zöldfûszeres vietnámi nyári tekercset. Persze nem hazudtolhatom [...] | ||
Tovbb a blogra ... horasz.blog.hu/2011/05/30/tefal_dinin... | ||
Blogkóstoló - mi is ott leszünk![]() Zöldfûszeres vietnámi nyári tekercs - kép: Krumpli Béla A tavalyi, elsõ blogkóstolón mindhárman ott voltunk. Külön-külön. Horász akkor zöldséges borjú szívet készített wokban, és ?õszinte? rókagombás, petrezselymes, balzsamecetes dim sumot kínált a kóstolni vágyóknak. Premier elõtt teszteltem a dim sumot, és a helyszínen kóstoltam meg a borjúszívet. Sajnos lehetetlen lett volna végigkóstolni a közel tizenöt fajta ételt. Erikának sem sikerült, sõt! Õ a Horász által készített ételekbõl egyáltalán [...] | ||
Tovbb a blogra ... gourmetstudio.blog.hu/2011/05/30/blog... | ||
Szülinapi vásár a szigetenA pénteki ragyogó napsütés után, szombaton erõs kétségeim támadtak a másnapi idõjárással kapcsolatban. Félõ volt, hogy a hosszas, több hónapnyi munkával megszervezett vásárunk az idõjárás áldozatává válik. Vasárnap hajnalban azonban már látszott, hogy az égiek megkönyörültek rajtunk és a Finománia második születésnapján rendezett, lassan már hagyományosnak nevezhetõ kézmûves kirakodóvásáron senki nem fog megázni és megfázni. Edömér barátnõmmel kiegészült csapatunk kora reggel kélt útra, hogy mi is hozzájáruljunk ahhoz, hogy mire az elsõ vendégek megérkeznek minden a legnagyobb rendben [...] | ||
Tovbb a blogra ... mirelle.freeblog.hu/archives/2011/05/... | ||
Ezüstérem :-)A héten megkaptam a várva várt ezüst érmet ,és az oklevelet.Nagyon örültem neki,amit ezúton köszönök még egyszer a zsûrinek,hogy ilyen nagyra értékelte a munkámat,és szeretném megköszönni Lenkének ,és Némónak is ,akik megszervezték,és lehetõséget adtak nekünk,hogy részt vegyünk az Online torta versenyen.A verseny tortáról már készítettem bejegyzést itt . A verseny tortám:... | ||
Tovbb a blogra ... ditta84.blogspot.com/2011/05/ezustere... | ||
Grillfesztivál MakóTegnap volt a makói hagymás grillfesztivál, amit a helyi Váll- Ker Kft. szervezett idén is, immár kilencedik alkalommal. Tavaly vettünk részt rajta elõször, és mivel nagyon jól éreztük magunkat, hiszen azon felül, hogy ez verseny, egy igazán jó buli is volt, úgy gondoltuk, most is nevezünk. Tûzpadka volt természetesen az ötletgazda, mi kisinasok voltunk mellette. Én azt a [...] | ||
Tovbb a blogra ... limarapeksege.blogspot.com/2011/05/gr... | ||
GYERMEKNAPRAMa nemzetközi gyermeknapvan az alábbi képpel, verssel, klipekkel üdvözlök minden gyermeket! Minden anyának, szülõneknagyon fontos a gyermeke, hisz a szemünk fénye, ünnepeljük meg õket. Szabó Lõrinc - Kicsi vagyok én Kicsi vagyok én majd megnövök én apámnál is, anyámnál is nagyobb leszek én. Kicsi vagyok én erõs leszek én, világ minden óriását földhöz vágom én. Kicsi vagyok én bátor leszek én óriások palotáját elfoglalom én. Kicsi vagyok én nagy úr leszek én aranyszobát adok minden testvéremnek én. Kicsi [...] | ||
Tovbb a blogra ... ritaennielvezet.blogspot.com/2011/05/... | ||