Vegetáriánus Fõzõverseny

2011-08-01

sponsored links


Az a megtiszteltetés ért, hogy felkértek zsüritagnak a Vegetáriánus Fesztivál fõzõversenyére, amelyet augusztus utolsó hétvégéjén rendeznek. Izgalmasak a nyeremények, szóval érdemes nevezni. Sajnálom, hogy én nem szállhatok ringbe, de a kóstolás biztosan kárpótolni fog! :) Remélem sokan fogtok nevezni, olyanok is, akik nem vegetáriánusok.

Íme a felhívás...

Ha szeretsz otthon fõzni, új ételeket kitalálni, szeretnéd megosztani fõzõtudományodat másokkal is, és ha van egy jó recepted, akkor most van itt az ideje, hogy megoszd velünk. Szeretnénk, ha igazán egyedi, ízletes receptek kerülnének majd bemutatásra.

A verseny menete:
A versenyben bárki részt vehet, aki nem foglalkozik hivatásszerûen a fõzéssel. Fontos: legyél lelkes és kreatív. Elõször is 2011. augusztus 7-ig küldd el a recepteket, amivel nevezni szeretnél a fozoverseny@egeszsegvar.hu email címre. Mi a 20 legígéretesebbet meghívjuk a Vegetáriánus Fesztiválra, ekkor már a készételt kell elhoznod magaddal.

A második kör a fesztivál másnapján, 2011. augusztus 28-án, vasárnap, reggel 10 órakor kezdõdik. A beválogatott 20 étel ezen a napon kerül bemutatásra a ...

Folytats a blogon ... www.zizikalandjai.com/2011/08/vegetar...

sponsored links

Keres?s