Blogkóstoló - mi is ott leszünk
sponsored links
Zöldfûszeres vietnámi nyári tekercs - kép: Krumpli Béla
A tavalyi, elsõ blogkóstolón mindhárman ott voltunk. Külön-külön. Horász akkor zöldséges borjú szívet készített wokban, és ?õszinte? rókagombás, petrezselymes, balzsamecetes dim sumot kínált a kóstolni vágyóknak. Premier elõtt teszteltem a dim sumot, és a helyszínen kóstoltam meg a borjúszívet. Sajnos lehetetlen lett volna végigkóstolni a közel tizenöt fajta ételt. Erikának sem sikerült, sõt! Õ a Horász által készített ételekbõl egyáltalán nem evett, és ez nem is hagyta nyugodni.
Innen talán már ismerõs a történet. Hiszen ez adta az apropóját, hogy együtt készítsük el a dim sumot, ami csak a kezdet volt: azóta fõzünk együtt. Sokszor vég nélkül fõzésrõl, sütésrõl...