Vegetáriánus Fesztivál és fõzõverseny

2011-08-02

sponsored links


Egy számunkra kedves programra szeretnénk felhívni a figyelmeteket. Minden évben megrendezik a Vegetáriánus Fesztivált, az idén sem lesz ez másképp. Nagyon sok hasznos elõadás lesz, amelyek az alábbi témákat érintik: élelmiszerbiztonság, a kiegyensúlyozott vegetáriánus diéta, az élõ ételek bevezetése a mindennapokba, a méz gyógyhatásai, stb. Ezenkívül bemutatók, workshopok és egy vegetáriánus fõzõverseny fogják színesíteni a fesztivált. 

Mivel a Makifood is híve az egészséges, vegetáriánus, vegán táplálkozásnak, ezért örömmel osztjuk meg veletek az infót, remélve azt, hogy minél többen jelentkeztek a versenyre, amely bemutatja majd a vegetáriánus táplálkozás sokszínûségét... vagyis azt, hogy van élet a rántott gombán, rántott cukkinin és rántott sajton túl is.

Ha szeretsz otthon fõzni, új ételeket kitalálni, szeretnéd megosztani fõzõtudományodat másokkal is, és ha van egy jó recepted, akkor most van itt az ideje, hogy megoszd velünk. Szeretnénk, ha igazán egyedi, ízletes receptek kerülnének majd bemutatásra.

A verseny menete: ...

Folytats a blogon ... makifood.blogspot.com/2011/08/vegetar...

sponsored links

Keres?s