Üvegbe zárt (Kaldeneker)örömök

2012-02-13

sponsored links


Kaldeneker Györgyöt legelõször egy tévés fõzõmûsorban láttam. Rögtön megragadott egyénisége, kreativitása. Kicsit késõbb örömmel hallottam, hogy kézmûves vállalkozásba kezdett, ráadásul olyanba, mely szervesen kapcsolódik a gasztronómiához, eredeti hivatásához.

Gyuri szakmája a diplomáciai vendéglátás, a kanadai nagykövetség szakácsaként dolgozott hosszú évekig. A fõzés mellett igen korán megnyilvánult a lekvárok, szörpök, chutneyk iránti szenvedélye is, ráadásul mindez akkor, mikor utóbbi szinte még teljesen ismeretlen volt Magyarországon. Sõt, a lekvárok és a szörpök is inkább csak ipari minõségben álltak rendelkezésre. Az éveken keresztül dédelgetett álmot végül egy tihanyi ismerõs segítségével sikerült megvalósítania, és idõben, gazdasági téren is most jutottak el oda, hogy legálisan, modern, XXI. századi körülmények között már kisebb piaci mennyiségben is készülhetnek az ínyencségek. A Budapest, XXII. ker. Gyár u. 15. szám alatt található manufakturális üzem és bemutatóterem pár nappal karácsony elõtt készült el, így most elsõsorban az év eleji, Valentin-napi és húsvéti különlegességek készítése folyik.

Személyes garancia
A Lekvárosház termékei szinte kizárólag hazai alapanyagokból, csökkentett cukortartalommal, tartósítószer felhasználása nélkül készülnek. Csak hab a tortán, hogy mindez saját ötletekkel és receptekkel egészül ki, ráadásul folyamatos ...

Folytats a blogon ... culinaricum.blogspot.com/2012/02/uveg...

sponsored links

Keres?s