Ünnepi asztal - hal, zellerszár, narancs, ananász, cékla

2012-01-20

sponsored links

Fõzzünk együtt! - Könnyû halas ünnepi menü - VIDEÓ

A felvételt készítette: Szeiler Gábor (mtr.hu.)

Összeállította: Halász Gabriella (mtr.hu)

Zene: Varga Endre (Late Night Jazz Band)

Ételek: Meiszner Kati

Ezek a receptek nagyon egyszerûen és gyorsan elkészíthetõek, akár néhány órával az ünnepi étkezés elõtt elõkészíthetõek, különleges hozzávalói mégis ünnepivé varázsolják a végeredményt. Az egész menü a könnyedtség jegyében született , mind az elkészítés, mind az elfogyasztása utáni hatás vonatkozásában.

A fõétel elõtti falatok készülhetnek szintén olyan alapanyagokból mellyel nem terheljük, és telítjük el magunkat. Válasszunk összeillõ zöldségeket és gyümölcsöket a mellé felkínált mártogatóval amely kiegyensúlyozza hûtõ hatásukat. Ebben a frissítõ ízelítõben egyszerre megtalálhatóak az édes-sós, csípõs- savanyú ízek, tökéletes összhangot és élményt teremtve.

Uborkás déligyümölcs-válogatás mártogatóval


Hozzávalók: 1 ananász, 1 mangó, 1 kígyóuborka, só. A mártáshoz: 100 g bionádcukor, 1 kis piros ...


Folytats a blogon ... valodisafrany.blog.hu/2012/01/20/unne...

sponsored links

Keres?s