Ünnepi asztal - hal, zellerszár, narancs, ananász, cékla
sponsored links
Fõzzünk együtt! - Könnyû halas ünnepi menü - VIDEÓ
A felvételt készítette: Szeiler Gábor (mtr.hu.)
Összeállította: Halász Gabriella (mtr.hu)
Zene: Varga Endre (Late Night Jazz Band)
Ételek: Meiszner Kati
Ezek a receptek nagyon egyszerûen és gyorsan elkészíthetõek, akár néhány órával az ünnepi étkezés elõtt elõkészíthetõek, különleges hozzávalói mégis ünnepivé varázsolják a végeredményt. Az egész menü a könnyedtség jegyében született , mind az elkészítés, mind az elfogyasztása utáni hatás vonatkozásában.
A fõétel elõtti falatok készülhetnek szintén olyan alapanyagokból mellyel nem terheljük, és telítjük el magunkat. Válasszunk összeillõ zöldségeket és gyümölcsöket a mellé felkínált mártogatóval amely kiegyensúlyozza hûtõ hatásukat. Ebben a frissítõ ízelítõben egyszerre megtalálhatóak az édes-sós, csípõs- savanyú ízek, tökéletes összhangot és élményt teremtve.
Uborkás déligyümölcs-válogatás mártogatóval
Hozzávalók: 1 ananász, 1 mangó, 1 kígyóuborka, só. A mártáshoz: 100 g bionádcukor, 1 kis piros ...