Ünnep után! - Pirított gomba

2011-12-28

sponsored links

Azt hiszem nem vagyok egyedül azzal a gondolattal, hogy "ha csak meglátok valakit enni elõttem, akkor ..."
Ugye, hogy nem vagyok egyedül. Na, de enni azért kell :) és erre találták ki a könnyû, gyorsan elkészíthetõ fogásokat, amikkel (talán) húsvétra elfelejtjük még a gondolatát is, a nehéz ünnepi ételeknek, és fel lehet, venni a harcot a sonka-tojás párossal. Most jut eszembe, még ott van a farsangi fánk, de talán az nem olyan "húzós".
Mára elfogyott a "maradék" és lehetett végre valami frissel asztalhoz ülni.
Egy egyszerû pirítós, kevés gombával és vajjal. Ugye, hogy milyen, szinte üdítõ fogás :)

Negyed kiló gomba és sok-sok vaj. Ez így nem hangzik túl üdítõnek, de mégis az.
A gombát, felszeletelem, és a vajat odateszem a tûzre. Mikor már megolvadt és serceg egy picit mehet rá a gomba. Átforrósítom a gombát a vajon, majd jöhet a só, amit természetesen elindítja a gomba levét. Ezt a levet teljes egészében ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Aglio-e-olio/...

sponsored links

Keres?s