Újrahasznosítás a fagyasztóból

2011-10-26

sponsored links

Ezúton jelentem: a hétre kb. befejeztem a fõzést, mekkora istencsászárság, hogy mostanában egy kicsit elõre dolgoztam, és eltettem a maradékokat!

A múltkori kakaslevesbõl maradt hús, ezt lepakoltam a fagyasztóból a sima hûtõbe, holnapra kiolvad, ma meg nagyjából tíz perc alatt fõztem hozzá egy kis paradicsommártást (olaj -> liszt -> világosbarna -> passzírozott paradicsom -> kever -> víz -> még jobban kever -> só, cukor -> rotyog -> kész). Van még egy kis maradék krumplipüré is, de tekintve, hogy azt még vasárnap fõztem, nem biztos, hogy holnap (csütörtökön) még meg kéne enni, ámbár majd megszagolom, meg ilyenek, és ha se a színével, se a szagával, se az ízével nincs baj, akkor szerintem meg lehet enni, ha pedig elõbbiek közül bármelyik is kicsit gyanús, akkor meg ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Valsagkonyha/...

sponsored links

Keres?s