Újhagymás-diós-mustáros füstölt tofukrémmel töltött padlizsántekercsek
sponsored links
Valami újat szerettem volna a padlizsánból készíteni, így született meg ez a recept. :)
Két közepes padlizsánt félbevágtam, majd mindegyiket további 3-4 vékony szeletre (nagyságtól függõen, nekem most közepes padlizsánok vannak itthon). Besóztam és kicsi állni hagytam (amíg levet engedett, kb. 10 percig.)
Majd egy tepsit sütõpapírral kibéleltem, ráfektettem a padlizsánokat, megkentem olívaolajjal a padlizsánok mindkét oldalát, és kb. 10 percig sütöttem. Majd megfordítottam, és ismét kb. 10 percig sütöttem.
Ez idõ alatt elkészítettem a köretet (újhagymás krumplipüré) is, ill. a tölteléket: egy kápia paprikát sütõben megsütöttem (padlizsánokkal együtt), összedaraboltam, egy tálba tettem, ebbe beletettem a feldarabolt füstölt tofut is (1/2 db-ot) és ...