Újabb szejtánfelvágott
sponsored links
Az ipari felvágottaktól való erõs ódzkodásom további szejtánkísérletekre késztetett. A múltkori, igaz a második már jobban hasonlított valami olyasmire, amit akartam, gálánsan el lett felejtve és kiszõrösödve dobtam ki. (az elsõ, a puhább, "fasírtként" elfogyott)
úgyhogy máshogy kellett csinálnom, nem lehet, hogy ennek ilyen csúzliguminak kell lennie.
Ez már T-nek sem volt annyira borzalmas:)
CSÍPÕS KOLBÁSZ-JELLEGÛ SZEJTÁN
- 3 ek csicseriborsóliszt
- 3 ek sörélesztõpehely
- 9 ek sikérpor
- 2,5 dl víz+ 1 ek. szójaszósz + 1 ek olívaolaj
- 1 tk. marmite (csak kipróbáltam, hogy milyen lehet, de nem sokat érezni belõle) ...