Új verziós csokis-zabpelyhes keksz
sponsored links
Gyors,egyszerû és egészséges! Aki fogyókúrázik, vagy reformokat vezet be az étkeésében az egészség jegyében, íme egy jó desszert!
Hozzávalók: 7,5dkg zabpehely
7,5dkg teljes kiörlésû rozsliszt
1 kk szódabikarbóna
2 púpos kanál cukrozatlan kakaó
5 dkg fekete csokoládé
10 dkg kókuszzsír
10 dkg méz
1 tojás
5 dkg zabpelyhet pár perc alatt serpenyõben illatosra pirítunk, langyosra hûtjük, porrá daráljuk. Két tálban keverem. Az egyikbe mehet a zabpehelyliszt, a maradék zabpehely, a teljes kiõrlésû rozsliszt, szódabikarbóna, kakaó és az apróra vágott étcsoki. A másik tálban habosra keverem a mézet, kókuszzsírt, tojást. összevegyítem a két tálban lévõt és sütõpapíros tepsibe kis kanállal adagolom. Kissé lelapítom és 200 fokon, 8 perc alatt készre sütöm. Tepsin kihûtöm és csak ezután veszem le.