Új Bonduelle levesalapok kóstolása Fördõs Zével

2017-11-10

sponsored links

Kifejezetten lelkes lettem, amikor megláttam a fagyasztó pultban a Bonduelle két új termékét. A karfiolos és a sütõtökös változatot kifejezetten arra teremtették, hogy negyed óra alatt készüljön otthon valami izgalmas krémleves. A zöldségek már össze is vannak kockázva, csak ízesíteni, fõzni és pürésíteni kell. 



Mindkettõ 400 grammos kiszerelésben kapható, a sütõtökös?krémleves zöldségkeverék összetevõi: 50% sütõtök; 40% sárgarépa; 10% vöröshagyma. A karfiolos ?krémleves zöldségkeverék összetevõi: 70% karfiol; 15% sárgarépa; 6% fehérrépa; 5% zeller és 4% póréhagyma.



A bemutatón Fördõs Zé a hétköznapi egyszerûségen némileg túlmutató változatokat készített. Minden esetre mind a két alkotás: a Karfiol-krémleves sült fokhagymával, ropogós malac pörccel és garnélával, illetve chilis sütõtök-krémleves tépett csirkével és tökéletes fürjtojással is lenyûgözõen finom volt. 

Magam részérõl inkább a termékek egyszerûségét használom majd ki. Már ki is találtam, hogy a sütõtököset egyszerûen egy kis curryporral és kókusztejjel fogom ízesíteni. A karfioloshoz pedig cheddar sajtot és fokhagymás pirítóst tervezek párosítani. 

Találkoztál már ezekkel a termékekkel? Esetleg fõztél is már velük?



Ha megalkotod a saját tökéletes levesed, mindenképpen nevezz a Nagy Levesválasztó versenybe, lehet, hogy tiéd lesz az értékes nyeremények egyike! Részletek itt: https://levesvalaszto.bonduelle.hu/

Folytats a blogon ... https://agifoz.blogspot.com/2017/11/u...

sponsored links

Keres?s