Ötéves a Húsosfazék

2012-01-14

sponsored links

Épp ezen a napon indítottam el a blogot 2007-ben, ebbõl az alkalomból összeszedtem azokat a posztokat, amelyekre a legszívesebben gondolok vissza az elmúlt öt évbõl.

Vendégváró kenyerek

A kenyérsütés és a kelt tészták készítése a fõzésen belül az egyik nagy kedvencem, nagyszerû dolog a tésztával dolgozni a bekeveréstõl a dagasztáson át a sütésre kész veknik bevagdosásáig.

Szarvasbélszín aszalt vörösáfonyás, diós ribizlimártással és burgonyafánkkal

Kezdjük a húsok legnemesebbikével, a szarvasbélszínnel! Tavalyelõtt a karácsonyi menü részeként készítettem el ezt a minden ízében erdei fogást.

Készítsünk házitésztát!

Saját videók 2009-tõl kerültek a posztokba, a házitészta készítését például sokkal egyszerûbb volt így ...


Folytats a blogon ... husosfazek.blog.hu/2012/01/14/oteves_...

sponsored links

Keres?s