Ötperces, de lehet, még annyi sem

2011-09-11

sponsored links


Vacsorázni nem mindig szoktunk. A korai ebéd után 5-6 felé már kopog mindig a szemem. Épp ezért, ha az éhség 5-kor tör rám, akkor még csak nem áll neki az ember vacsorázni, hát eltûnik a pocakban némi "nasi", kis süti, fél szeletke kenyér, vagy épp egy kis sajt magában. Vagy egy gyorsan összedobott saláta. De leülni vacsorázni, úgymond, azt ritkán szoktunk. Felvágottat is csak két hetente egyszer veszek körülbelül.

Néha azért mégis elfog a vágy, hogy vacsorázzunk rendesen. Ennek egyik bevált és lassan tradicionális formája nálunk a sajtvacsora. Nem épp a legdiétásabb, de finom. Szoktam venni a boltban 4-5 féle sajtot, vegyesen lágy illetve kemény fajtákat, azokat belevagdosom egy tálba, bele a fogpiszkáló, firss kennyér, és kész is. Nagyon szeretjük. Fõleg bor mellé. :)

Néha elõkerül persze hozzá kísérõként az olajbogyó. És ezúttal kicsit meg is bolondítottam. Energiabefektetést egyáltalán nem igényel, de megéri. Finom, és pikáns. Elõételnek is kiváló.

Rozmaringos pácolt olívabogyó ...

Folytats a blogon ... flamcsi.blogspot.com/2011/09/otperces...

sponsored links

Keres?s