Örömteli készülõdés 4.

2011-12-12

sponsored links


Valamiért úgy érzem, (talán a formája, talán a töltelékek variálhatóság miatt) a göngyölt húsok az ünnepi, vasárnapi asztal részévé vált. Ez nem is baj, sõt! A ember ilyen alkalmakkor, próbálja magát oda tenni és így születnek a remekmûvek. Megint csak azt tudom mondani merjünk variálni: 
FANTÁZIA, BÁTORSÁG, JÓ ÉTVÁGY !!!  
A következõ napokban több, göngyölt receptemmel is találkozhattok; de ezeken is lehet még változtatni, ínyünkre alakítani...
Nekem könnyû dolgom volt, túl sokat nem kellet gondolkodnom az alapanyagokon, mert azt az bizonyos 5 dolgot kellett használnom, a SparChef jóvoltából...

PÁROLT GÖNGYÖLT HÚS, 
FOKHAGYMÁS-BAZSALIKOMOS RIZZSEL
Hozzávalók:  ...

Folytats a blogon ... orultenjoetelek.blogspot.com/2011/12/...

sponsored links

Keres?s