Örömteli készülõdés 4.
sponsored links
Valamiért úgy érzem, (talán a formája, talán a töltelékek variálhatóság miatt) a göngyölt húsok az ünnepi, vasárnapi asztal részévé vált. Ez nem is baj, sõt! A ember ilyen alkalmakkor, próbálja magát oda tenni és így születnek a remekmûvek. Megint csak azt tudom mondani merjünk variálni:
FANTÁZIA, BÁTORSÁG, JÓ ÉTVÁGY !!!
A következõ napokban több, göngyölt receptemmel is találkozhattok; de ezeken is lehet még változtatni, ínyünkre alakítani...
Nekem könnyû dolgom volt, túl sokat nem kellet gondolkodnom az alapanyagokon, mert azt az bizonyos 5 dolgot kellett használnom, a SparChef jóvoltából...PÁROLT GÖNGYÖLT HÚS,
FOKHAGYMÁS-BAZSALIKOMOS RIZZSEL
Hozzávalók: ...