Örömteli készülõdés 3.
sponsored links
Talán emlékeztek rá, tavaly már írtam arról, hogy nem muszáj szép nagy, tenyérnyi szeletekre vágni azt a szerencsétlen hús! Ha kisebb (mondjuk, fele akkora) szeleteket készítünk, sokkal több a variációs lehetõségünk; színesíthetjük az ünnepi akár vasárnapi ebéd, vacsora kínálatunkat. Azt már nem is mondom, hogy az 1 kg hús ebben az esetben, akár soknak is bizonyulhat (majdhogy nem a vacsi is meg van belõle; akkor már nem kell olyan sokat enni). Gondoljunk csak bele: több darab, több íz, több falat, és a szemünk se mindig azt a nyomorult rántott húst látja. Megint csak azt mondom: FANTÁZIA, BÁTORSÁG, (LÓ )JÓ ÉTVÁGY !!! Merjünk variálni abból amit otthon találunk, nem kell nagy dolgokra gondolni, csak olyanokra ami otthon van. Igen, valóban kell hozzá egy-két dolog, de nem sok, nem nagy mennyiségben! A következõ tálon levõ dolgokkal, csak tippeket szeretnék adni, nem kell szigorúan követni azt amit és ahogy én készítettem( persze ez már le van próbálva). A hozzávalóktól el lehet térni: a sajtot, bármilyen sajttal lehet helyettesíteni, az körtét almával, akármilyen magvakat használhatunk. A nyársra azt tûzünk rá amit éppen ...