Õzbélszín kakaóvajas-pisztáciás kéregben, ribizlis almalekvárral, párolt rizzsel
sponsored links
Újabban sokat kísérletezek a kakaóvajjal. Többször és többféleképpen készítettem a felhasználásával házi étcsokit, sõt még test-, illetve arcápolót is fõztem belõle. A csokik jók lettek, de van még velük kísérleteznivaló, és krémként is igazán pazar alapanyag.
Most ehhez a gyönyörû bélszínhez valami különlegeset szerettem volna, így esett a választásom a kakaóvajra. Az étel összességében a fûszerezéssel, a pisztáciával és a ribizlis lekvárral eszméletlenül jól lett, de nem ám csokoládéízû! A kakaó aromája éppen csak szolidan van jelen a kreációban.
2 db õzbélszín (steak) egészben (kb. 800-900 g)
4 ek reszelt kakaóvaj
2 maréknyi pisztácia durvára törve
4 szem frissen õrölt borókabogyó
4 gerezd fokhagyma fokhagymanyomón átpréselve ...