Õszibarack krémleves pirított mandulával
sponsored links
Ma egy nagyon gyors, fõzés nélküli krémlevest hoztam Nektek. Bár lehet, hogy valaki azt gondolja, hogy az efféle ételt kicsit túlzás levesként emlegetni:) Én valahogy mostanában el se tudnám képzelni, hogy egy gyümölcslevest úgy készítsek el, hogy megfõzzem a gyümölcsöket. Inkább ha ez kerül terítékre akkor csak néhány adagot készítek belõle. 1-2 napig tartja is a minõségét, és a vitaminok is jobban benne maradnak. Az õszibarackhoz remekül illik a mandula, bátran ajánlom ezt a variációt kipróbálásra!
Hozzávalók:
fél kg kimagozott, héjtalanított õszibarack3 dl natúr joghurt
folyékony édesítõszer
mandula a tetejére
- A barackokat magozzuk ki, valamint szedjük le a héját.
- A barackot és a hideg joghurtot tegyük turmixgépbe és ...