Õszibarack krémleves pirított mandulával

2011-08-14

sponsored links


Ma egy nagyon gyors, fõzés nélküli krémlevest hoztam Nektek. Bár lehet, hogy valaki azt gondolja, hogy az efféle ételt kicsit túlzás levesként emlegetni:)  Én valahogy mostanában el se tudnám képzelni, hogy egy gyümölcslevest úgy készítsek el, hogy megfõzzem a gyümölcsöket. Inkább ha ez kerül terítékre akkor csak néhány adagot készítek belõle. 1-2  napig tartja is a minõségét, és a vitaminok is jobban benne maradnak. Az õszibarackhoz remekül illik a mandula, bátran ajánlom ezt a variációt kipróbálásra!

Hozzávalók:
fél kg kimagozott, héjtalanított õszibarack
3 dl natúr joghurt
folyékony édesítõszer
mandula a tetejére

  1. A barackokat magozzuk ki, valamint szedjük le a héját.
  2. A barackot és a hideg joghurtot tegyük turmixgépbe és ...

Folytats a blogon ... mezeselet.blogspot.com/2011/08/osziba...

sponsored links

Keres?s