Õszi csirkeszelet
sponsored links
Az õsz kincseit felhasználva készült el ez az egyszerû, gyümölcsös, húsos fogás. Bõ fél óra alatt az asztalra varázsolható. Egyszerû zöldborsós rizs köretet kínáltam hozzá.
Hozzávalók 4 fõre:
*8 vékony szelet csirkemell filé
*1 tk csirke fûszersó
*5-6 ek olaj
*1 marék durvára vágott dió
*2 nagyobb alma
*8 vékony szelet füstölt trappista sajt
A vékony csirkemell szeleteket meghintjük a fûszerrel, majd serpenyõben kevés olajon mindét oldalukat megsütjük. A visszamaradt olajon a felkarikázott, magházukat kivágott almákat is pár pillanat alatt megpirítjuk.
A hús szeleteket jénai tepsibe fektetjük, rakunk rájuk 1-1 alma karikát, megszórjuk dióval, befedjük füstölt sajt szeletekkel.
Elõmelegített sütõbe toljuk, ahol 180 fokon addig sütjük, míg a sajt megolvad a tetején.
Melegen, zöldborsós rizzsel kínáljuk.
A Facebookon is megtaláltok.
Már Instagramon is fent vagyok.