Óföldeáki tészták új generációja

2014-06-18

sponsored links


 Óföldeáki Tésztaüzemrõl már korábban írtam itt a blogon. Imádom ezeket a természetes összetevõkbõl álló prémium minõségû száraztésztákat. Az olasz tészták minõségével vetekszik. 

Már saját weboldala van a cégnek webáruházzal! Látogassátok meg: http://www.net-teszta.hu/informations

Nincs fent minden tészta, de érdemes érdeklõdni emailben vagy telefonon. 
Most a különlegességeket kedvelõk és a tojásérzékenységben szenvedõk fognak nagyon-nagyon örülni! 
Három új ízesítést próbáltam ki mostanság. 
  • Paradicsomos tészta, melynek 20 %-a paradicsompüré, parajdi sóval és mediterrán fûszerekkel ízesítve.
  • Spenótos tészta megér egy misét, pedig nem vagyok a zöld levélkék nagy rajongója. Itt a tészta 1/3-ad része spenót, emellett parajdi só, fokhagyma és bors is található benne. Ehhez már tegnap egy receptet is olvashattatok.
  • A harmadik és igen különleges termék a teljes kiõrlésû tönköly száraztészta az egészséges életmód jegyében.
Remélem sok-sok emberhez eljutnak majd ezek a kiváló termékek. Én biztosan jó szívvel ajánlom mindenkinek az óföldeáki száraztésztákat!
 
Gasztroblog Boldog Kuktától Csipetnyi vidéki virtus, derûvel fûszerezve!

Folytats a blogon ... boldogkukta.blogspot.com/2014/06/ofol...

sponsored links

Keres?s