Óföldeáki tészták új generációja
sponsored links
Óföldeáki Tésztaüzemrõl már korábban írtam itt a blogon. Imádom ezeket a természetes összetevõkbõl álló prémium minõségû száraztésztákat. Az olasz tészták minõségével vetekszik.
Már saját weboldala van a cégnek webáruházzal! Látogassátok meg: http://www.net-teszta.hu/informations
Nincs fent minden tészta, de érdemes érdeklõdni emailben vagy telefonon.
Most a különlegességeket kedvelõk és a tojásérzékenységben szenvedõk fognak nagyon-nagyon örülni!
Három új ízesítést próbáltam ki mostanság.
- Paradicsomos tészta, melynek 20 %-a paradicsompüré, parajdi sóval és mediterrán fûszerekkel ízesítve.
- Spenótos tészta megér egy misét, pedig nem vagyok a zöld levélkék nagy rajongója. Itt a tészta 1/3-ad része spenót, emellett parajdi só, fokhagyma és bors is található benne. Ehhez már tegnap egy receptet is olvashattatok.
- A harmadik és igen különleges termék a teljes kiõrlésû tönköly száraztészta az egészséges életmód jegyében.
Gasztroblog Boldog Kuktától
Csipetnyi vidéki virtus, derûvel fûszerezve!