Így sikerült
sponsored links
Valami színes ételre vágytam már, így készítettem gondolataim szerint a mai ebédet. Amikor lefotóztam akkor láttam, hogy nemcsak színes, nemzetiszínû is lett. Készült spenót, aztán a hûtõ mélyérõl elõkerült egy csomag gnocchi is, majd az egészhez sütöttem tükörtojást.
Hozzávalók: egy csomag mirelit leveles spenót, fél liter tej, olívaolaj, tönkölyliszt, 3 gerezd fokhagyma, só, bors. Egy csomag gnocchi, 2 fej hagyma, olívaolaj, fûszerpaprika, só. Tojások.
Elkészítése: A spenót készítést remélem nem kell leírnom, azt mindenki tud fõzni. A gnocchiból pedig úgy lett hagymás-paprikás feltét, hogy a mi családunkban örök kedvenc a hagymás-paprikás nokedli, fõleg így tavasszal, friss fejes salátával. Gnocchi adott volt, a többi meg jött magától.:) A hagymákat összevágtam, olívaolajon megpirítottam, majd sóztam, és megszórtam fûszerpaprikával. Aztán a frissen kifõtt gnocchival összeforgattam. Nem egy bonyolult recept.:) A tükörtojás receptjét sem írom le :)
Hozzávalók: egy csomag mirelit leveles spenót, fél liter tej, olívaolaj, tönkölyliszt, 3 gerezd fokhagyma, só, bors. Egy csomag gnocchi, 2 fej hagyma, olívaolaj, fûszerpaprika, só. Tojások.
Elkészítése: A spenót készítést remélem nem kell leírnom, azt mindenki tud fõzni. A gnocchiból pedig úgy lett hagymás-paprikás feltét, hogy a mi családunkban örök kedvenc a hagymás-paprikás nokedli, fõleg így tavasszal, friss fejes salátával. Gnocchi adott volt, a többi meg jött magától.:) A hagymákat összevágtam, olívaolajon megpirítottam, majd sóztam, és megszórtam fûszerpaprikával. Aztán a frissen kifõtt gnocchival összeforgattam. Nem egy bonyolult recept.:) A tükörtojás receptjét sem írom le :)