Így készítsünk vajkrémet, azaz krémsajtot házilag
sponsored links
A házilag készített friss krémsajt nemcsak finomabb és egészségesebb, mint a bolti verzió, de jóval olcsóbban elkészíthetjük az otthoni változatot. Lassan jön a medvehagyma szezon és nincs is finomabb a medvehagymás házi szendvicskrémnél, de addig is gazdagíthatjuk reszelt sárgarépával, lilahagymával, petrezselyemmel, vagy a húsimádók apróra vágott sonkadarabokkal is feldobhatják a vajkrémet.Sõt! Az igazán ínyencek próbálják ki kézmûves piros ribizlilekvárral, vagy a fogyókúrázók steviával készült málnalekvárral! Az egészséges életmód jegyében (és hogy halmozzuk az élvezeteket), frissen sült házi zsemléket ajánlunk hozzá :-)
Hozzávalók 30dkg krémsajt-szendvicskrémhez:
- 0,5l natúr joghurt
- 1 dl tejszín
- 2 kávéskanál só
- ízlés szerint 1 kávéskanál zöldfûszer ...