Így készítsünk vajkrémet, azaz krémsajtot házilag

2013-03-04

sponsored links

szendvicskrém.jpg

A házilag készített friss krémsajt nemcsak finomabb és egészségesebb, mint a bolti verzió, de jóval olcsóbban elkészíthetjük az otthoni változatot. Lassan jön a medvehagyma szezon és nincs is finomabb a medvehagymás házi szendvicskrémnél, de addig is gazdagíthatjuk reszelt sárgarépával, lilahagymával, petrezselyemmel, vagy a húsimádók apróra vágott sonkadarabokkal is feldobhatják a vajkrémet.Sõt! Az igazán ínyencek próbálják ki kézmûves piros ribizlilekvárral, vagy a fogyókúrázók steviával készült málnalekvárral! Az egészséges életmód jegyében (és hogy halmozzuk az élvezeteket), frissen sült házi zsemléket ajánlunk hozzá :-)

Hozzávalók 30dkg krémsajt-szendvicskrémhez:

  • 0,5l natúr joghurt
  • 1 dl tejszín
  • 2 kávéskanál só
  • ízlés szerint 1 kávéskanál zöldfûszer ...

Folytats a blogon ... izekblogja.blog.hu/2013/03/04/igy_kes...

sponsored links

Keres?s