Évi süti - Csokoládés, diós keksz, Hugh után szabadon
sponsored links
Ennek a keksznek a lényege a lágy, világosbarna cukor. Néztem is hülyén, hogy ilyet meg hol a p*-ban veszek?
Természetesen az Ázsia boltban ez is fellelhetõ, és ez itt most nem a reklám helye. (Pénzt úgyse kapok érte. Nem azért szeretjük mert olcsó, hanem mert van minden, de hát aki ismeri, az tudja mirõl beszélek.)
El nem tudtam képzelni, hogy milyen az, hogy lágy, meg cukor, aztán mikor megláttam a csomagot már tisztult a kép.
Tegnap úgy próbáltam leírni (több-kevesebb sikerrel), hogy olyan, mint a megázott, kásás cukor, vagy valami ilyesmi.
125 g vaj,
100 g kristálycukor,
75 g lágy világosbarna cukor,
1 közepes tojás, kissé felverve,
2 teáskanál vanília kivonat ...