Év vége, lassan

2011-12-27

sponsored links


Emésztek. Ti is? Kellõképpen összeettetek már mindent? Minden nadrág érthetetlenül összement? :) Ebben a pár napban én is igyekszem kipihenni magam, hogy jövõre kicsit nagyobb aktivitással és még több recepttel térhessek vissza.
A Karácsony nem úgy sikerült, ahogy terveztük. Illetve nem is terveztük, lehet, hogy ez volt a baj. Azért a kaja jól sikerült. Most nem írok róla. Jövõre az ünnepek elõtt igyekszem posztolni, hogy mindenki bátran belevágjon élete elsõ bejglijébe vagy kacsasültjébe.
Arra gondoltam, így év végén kicsit összefoglalom, mi is történ itt a blogon.
A legfontosabb esemény számomra, hogy 2010. február 5-én útjára indítottam gondolataimat. Kinyílt az ajtó a "kata spájzában". Most már bevallhatom, lélekgyógyítás céljából. Megtette hatását.
Egyre több követõvel, titkos olvasóval és sok pozitív visszajelzéssel eltelt 11 hónap. Több, mint 23 ezer látogatás, 30 hivatalos és több, mint 80 nem hivatalos rendszeres olvasó, 176 bejegyzés. Szép termés, erõt ad :)
A február elsõsorban a jól bevált receptekkel telt. Nagyjából képet ad, mit is fõzök, hogyan is eszem, és írtam egy szösszenetet a csíráztatásról is.
Márciusban igen nagy hatással volt rám a Badacsonyi borvidéken tett látogatásunk, Istvándyék pincészete, profizmusa. Mindezen élmények mellé szereztem egy fantasztikus tócsni receptet is. Beneveztem a (nekem elsõ) Vigyázz! Kész! Fõzz! 41. fordulójára egy saját fejlesztésû recepttel, ami azóta is igen népszerû. Voltak más ...

Folytats a blogon ... kataspajza.blogspot.com/2011/12/ev-ve...

sponsored links

Keres?s