Év Fája Romániában

2011-10-10

sponsored links

Ismét egy kéréssel jöttem hozzátok, mert láttam Zsuszi képeslapjai kapcsán, hogy az összefogás sokat segít, ha úgy érzitek, hogy támogatnátok, szavazzatok, a köpeci szilre. Elõre is köszönöm mindenkinek.

SZIL ami összeköt

Ideje van az odafigyelésnek és a cselekvésnek!
(Szavazzon a köpeci szilre a www.evfaja.ro honlapon!)

Napjainkban egyre több emberben tudatosul, hogy az életünk jelentõs része csak rohanás, hajsza az anyagi javakért, a mindennapi betevõ falatért, az elismerésért, illetve az önmegvalósításért, miközben jelentéktelennek tünõ, anyagi vonzattal nem rendelkezõ civil események, kezdeményezések mellett úgy rohanunk el, hogy nem nagyon tulajdonítunk különösebb fontosságot nekik, pedig A LÉNYEG A RÉSZLETEKBEN REJLIK!   
Természetesen vannak történetek, események, amelyek igyekeznek rácáfolni a fent leírtakra. Vannak ritka esetek, amikor hittel és kitartással, következetes munkával sikerül bebizonyítani, hogy a székely-magyar nem csak a nagy bajban, betegség vagy katasztrófa esetén képes összefogni és együtt cselekedni, hanem néha más jellegû kezdeményezések alkalmával is. Egy ilyen történet a KÖPECI SZIL története is, amelyet különbözõ korosztályokat képviselõ erdõvidéki természetvédõk közösen választottak ki, majd neveztek be a www.evfaja.ro honlapon 30 napja tartó Év Fája Romániában versenybe, és amelyet az eddigi példás összefogásnak ...

Folytats a blogon ... makacskakonyhaja.blogspot.com/2011/10...

sponsored links

Keres?s