ÉTELÍZESÍTÕ ZÖLDSÉGKRÉM
sponsored links
Nem használok sem ételízesítõket sem leveskockákat. Nem szeretem az ízét, mert megváltoztatja az étel zamatát, olyan egyforma lesz tõle minden... Egyszer kaptam réges-régen egy üveg szárított "Házi vegetát", no azt elhasználtam levesbe, és az nagyon jó volt. Természetes volt, zamatos és tele a zöldségek erõs ízével. Keresgélni kezdtem a neten. Mivel a szárítással nem akartam bíbelõdni, maradtam a "nedves" változatnál. A Legjobb otthon blogon talált verzió tetszett meg a legjobban. Bevásároltam friss zöldségekbõl és máris megcsináltam magamnak. Mindenféle zöldséget összehordtam a nagy vájlingba és máris indulhatott a munka. Micsoda illatok voltak a konyhában! Érdemes kipróbálni, mert nagyon finom, természetes és valóban mentes mindenféle hozzáadott adalékanyagtól... Levesekbe, fõzelékekbe, mártásokba, szószokba lehet tenni, mert nagyon kellemes aromát kölcsönöz az ételnek.
Hozzávalók: mindenféle répa ami a kezünk ügyébe van /sárga, fehér ...