Ételfotóm az Erdélyi Ízõrzõk csoport fejlécén - Sült hurka és kolbász vele sült krumplival
sponsored links
Ételfotóm az Erdélyi Ízõrzõk csoport fejlécén - Sült hurka és kolbász vele sült krumplival
Az Erdélyi Ízõrzõk csoportnak, melynek Jánossy Alíz, a Hargita népe újságírója, a Székely Konyha szerkesztõje, a Fakanálforgató tollforgató blog szerzõje, Ízlovag az alapítója, az õ meghívására már évek óta a tagja vagyok. Az idõk folyamán több száz receptemet osztottam meg a csoporttal.
Ma - amikor újabb receptemet kívántam feltölteni - meglepetéssel láttam, hogy az oldalon a legutóbb megosztott receptem fotója nézett vissza rám az oldal címlapjáról. Most is csak azt tudom mondani, amit az oldalra is írtam, "Nos, ezt is megértem! Több száz feltöltött recept után az én ételfotóm néz rám a az Erdélyi Ízõrzõk oldaláról. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem esik jól. "
Ennek az ételnek a fotójáról van szó:
Az Erdélyi Ízõrzõk csoportnak, melynek Jánossy Alíz, a Hargita népe újságírója, a Székely Konyha szerkesztõje, a Fakanálforgató tollforgató blog szerzõje, Ízlovag az alapítója, az õ meghívására már évek óta a tagja vagyok. Az idõk folyamán több száz receptemet osztottam meg a csoporttal.
Ma - amikor újabb receptemet kívántam feltölteni - meglepetéssel láttam, hogy az oldalon a legutóbb megosztott receptem fotója nézett vissza rám az oldal címlapjáról. Most is csak azt tudom mondani, amit az oldalra is írtam, "Nos, ezt is megértem! Több száz feltöltött recept után az én ételfotóm néz rám a az Erdélyi Ízõrzõk oldaláról. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem esik jól. "
Ennek az ételnek a fotójáról van szó: