Étcsokoládés Brownie
sponsored links
Lehet, hogy szégyen, de soha nem készítettem még brownie-t, mert a sok vaj és a cukor elriasztott. Viszont azt gondolom, legalább Valentin napon szabad bûnözni és megkockáztattam. Pont az egyik nap találtam is egy receptet ezen a blogon, úgyhogy nem is keresgéltem tovább. Bevallom nem ilyenre számítottam. Nekem kicsit száraz lett, mondjuk lehet, hogy hamarabb is kivehettem volna a sütõbõl és nem a recepttel van a probléma. Az a baj, hogy a sütõmet mindegy mire állítom, akkor is a hõmérõ 250 fokot mutat, a másik véglet, hogy leveszem teljesen, de akkor meg nem süt. Néha sikerül beállítanom, de szerintem most sem volt megfelelõ a hõmérséklet. Összességében nagyon finom lett, ahogy eszem úgy olvad a számban és az íze is csupa csoki, egyáltalán nem édes csokis édesség. Azt hiszem legközelebb próbálkozok még és jobban odafigyelek majd.
Tehát a Valentin napi desszert õ volt, a meglepetés vacsorát is elárulom majd. Ezt a gyönyörû rózsát pedig Balázstól kaptam. Tegnap délig dolgoztam és amikor haza értem ezzel az illatos csodaszép virággal lepett meg.
Étcsokoládés Brownie
Hozzávalók (20x20 cm formához):
1 csésze teljes kiõrlésû tönköly búzaliszt
1/4 csésze holland kakaópor ...