És még ezt-azt becsokiztam

2012-01-04

sponsored links


A nagy birsalmacsokizási lendületemben gyorsan kiötöltem még néhány csokis nyalánkságot. Bár igen ellenzem a nassolgatást, de ha hazavárom a gyerekeimet, és vendégek jönnek, azért mindig van kínálgatni való bõven. Azt hiszem, ennek így van helye az életünkben.

Szóval a birsalmadarabkák elõbb elfogytak, mint az olvasztott csoki, ezért gyorsan körülnéztem, hogy hogyan is hasznosíthatnám a maradékot. Nyáron aszaltam jópár gyümölcsöt, meggyet, alma- és körteszeleteket, kajszit, szilvát. Volt még a konyhában pucolt dió és mogyoró. No, ezekbõl mind becsokiztam néhány szemet. A csokis aszalt meggy szerintem egészen kiváló, bár az almaszeletkék is ízletesek lettek, meg a többi aszalt gyümölcs is, meg a mogyoró, sõt a dió is. :) :) :)  Szóval, megérte bajlódni ...

Folytats a blogon ... pszichowellness-konyha.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s