És akkor a recept

2011-12-11

sponsored links


Vagyis Péter Jánosné Süteményeskönyvének Mézes zserbó receptje updatesítve.

Tésztához: 12,5 dkg liszt és ugyanennyi master mix, 5 dkg vaj, 6 dkg nyírfacukor, fél kk. szódabikar, 1 tojás, 1 ek édesítõ és egy ek nyírfacukor szárazon karamellizálva (az eredetiben szereplõ méz helyett), 2-3 ek. light tejföl, csipet só és opcionálisan fahéj (éntettembele:).

Az alapanyagokat összegyúrtam, majd egy jó fél órát-órát szobahõn pihentettem. Az illatos gömböt kétfelé vettem, két folpack közt késfok vastagságúra nyújtottam, a legnagyobb tepsi vajazott hátán, alaposan megszurkálva ...

Folytats a blogon ... anempiskota.blogspot.com/2011/12/es-a...

sponsored links

Keres?s