Én, a tésztáslány
sponsored links
Kedves Tisztatészta! Kedves Tésztáslány! Kedves Tésztatündér! Kedves Ezermester! ... és még sorolhatnám a megszólításokat a leveleitekbõl. Valóban csak annyit árultam el a blog indulásakor magamról, hogy:
Egy lány, aki szeret a konyhában tüsténkedni. Egy lány, aki élvezettel tud enni. Egy lány, aki nem tud tészta nélkül élni. :)
A legtöbb bejegyzés tartalmaz valami információt rólam, az emlékeimrõl, a mindennapjaimról, az életemrõl. Aki rendszeresen olvas az már tudhat egysmást rólam, tudja, hogy:
"Minden akkor kezdõdött, amikor még kislány voltam. Lehunyom a szemem, és a tésztára gondolok... rögtön a régmúlt képei villannak fel, emlékek, melyeket a szívemben õrzök, melyek egyszerre csalnak mosolyt és könnycseppet az arcomra.
Szeretek a múltban kalandozni, szeretek visszaemlékezni a gyermekkoromra, drága nagyszüleimre, felidézni a tésztás emlékeket. Szeretek visszajárni a nagymamáim konyhájába, szeretek "ott idõzni" a gondolataimban."
Így kezdõdik a HelloNL (Információs és szórakoztató magazin a hollandiai életrõl magyaroknak.) "ismerjük meg" rovatának januári száma.
Töltsd le INNEN (19. oldal), olvasd el és még többet tudhatsz meg rólam, a tésztáslányról. :)
A friss tészta sem maradhat el... egy újabb formával készültem, mely megformázásához egy kötõtû vagy hurkapálca szükségeltetik.
A friss maccheroni/makaróni az alábbi mennyiségekkel készült: ...